پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.

جدیدا سی دی های نرم افزار زیتون البته گرون هاشون یه کد فعال سازی نود 32 یک ساله دارن که تو خود سایتش روشش رو نوشته حالا من این کد رو به قیمت 50000ريال می فروشم

5,000 تومان


گیاهان موثر بر کاهش چربی خون
نوشته شده در شنبه 3 فروردين 1392
بازدید : 1129
نویسنده : سید علی سهرابی

 

گیاهان موثر در کاهش چربی خون

سطح بالای چربی یا کلسترول خون می تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و… شود.

رژیم غذایی نامناسب، استفاده از غذاهای چرب و پرکالری، فرهنگ ناصحیح استفاده بیش از حد از غذاهای فوری (فست فودها) نظیر پیتزا، سس مایونز، فرهنگ نادرست مصرف زیاد گوشت قرمز در جامعه و زندگی کم تحرک ماشینی در کشور ما باعث شده است افراد زیادی به مشکل بالا بودن چربی و کلسترول خون یا چاقی مبتلا باشند.

اولین و بهترین راه برای کاهش یا رفع این مشکل، اصلاح رژیم غذایی است. یکی از مهم ترین توصیه های غذایی، کاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بیشتر از سبزیجاتی نظیر کلم، کرفس، هویج، کاهو، اسفناج، کدو و.. در رژیم غذایی روزانه است.

مصرف بیشتر غذاهای دریایی و سایر ترکیبات حاوی روغن امگا 3 نیز توصیه می شود.

گیاهان دارویی زیادی نیز وجود دارد که کاهش دهنده چربی خون نیز است.

دم کرده آویشن که از دیدگاه طب سنتی ایران دفع کننده رطوبت و بلغم از بدن است، از پایین آورنده های مناسب چربی خون محسوب می شود.

مصرف روزانه یک قاشق چایخوری پودر یا نیمکوب شده سیاه دانه یا دانه تره هم می تواند در کاهش چربی خون نیز تاثیر داشته باشد.

سیر، سویا، گشنیز، جعفری و شوید از سبزیجات موثر در کاهش چربی و کلسترول است. به عنوان مثال، نوشیدن دم کرده شوید و لیمو عمانی یک ساعت پس از غذا می تواند در کاهش سطح کلسترول و چربی خون موثر باشد.

چای پور (Puer) یکی از معروف ترین انواع چای چینی است که دارای خواص بسیار قوی کاهنده چربی و کلسترول است. دم کرده پوست نارنگی و زنجبیل نیز می تواند موثر باشد.

جومینگ ز (Jueming ze) نیز گیاه بسیار موثری در کاهش چربی، کلسترول و قند خون است.

نوشیدن دم کرده زینان و عناب نیز در این امر موثر است. مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تاثیراتی که روی صفرا دارد، می تواند تاثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد.

نکته قابل توجه این که اگر بیماری در حال استفاده از داروهای شیمیایی نظیر سیمواستاتین یا آترواستاتین برای چربی بالای خون است نباید بدون نظر پزشک این داروها را قطع کند و برای جایگزینی با گیاهان دارویی باید با پزشک معالج خود مشورت کند.

 


:: موضوعات مرتبط: سلامت , ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد